2006-06-11  Så är det då äntligen dags för det första riktiga badet ... det är verkligen varmt idag... :o) <
Men det var nära att det inte blev nåt bad för oss idag... för på vägen hit var det en grannhund som kom farande och skrämde slag på oss... Den är en jättestor draghundsblandning + schäfer... och omplacerad från ett dåligt hem. Vi har redan blivit jagade och nästan uppätna av den en gång tidigare... då drog han omkull sin matte på asfalten och släpade henne en lång bit innan hon måste släppa honom och då jagade både Hilda och mig. Idag blev det ännu värre... för han gav sig på Hilda och hon den lilla kraken skrek som om han bitit henne... matte och husse blev också väldigt rädda. Mattes kamera slog i gatan och blir sig nog inte lik igen... Det hela ordnade upp sig.... de fick tag på besten och släpade in honom och vi lugnade ner oss. Hilda kröp ihop i mattes famn och vi bestämde att vi skulle gå och bada i alla fall... :o)

 

Hon var inte feg... hon... Den Lilla Vilda utan hon stegade ut i vattnet direkt utan krumbukter... och hon simmade direkt... Vad kan man säga om det?? Hon är allt tuff den lilla Hilda... :o)

 

Så har vi då det allra första badrusket från Den Vilda Hilda... hon kunde det med... :o) Men hon ser inte mycket ut för världen där hon står... som en dränkt katt... kan man tro... :o)

 

Här kommer jag... nöjd med mitt första bad den här sommaren... :o)

 

Sen skulle vi gå hem igen och då gäller det att hålla ögonen på Den Vilda så hon inte försvinner in i gräset nånstans igen... hon är ju inte så stor som du ser... :o)

 

Jag är ju en van stenklättrare jag... och det visar jag förstås för Hilda som står där nere och tittar upp på sin stora syster... :o)

 

Men hon är inte sämre hon... det visade hon genast... :o) Hon ser ut som en grankotte med tändsicksben tycker nog jag... :o) Fast hon är en hejare på att klättra på stenar... Nu får du passa dig Embla... syrran är på gång... .:o)

 

Men hon tog bakvägen ner för det var allt för högt för henne att hoppa från framsidan... smart drag... tänker jag för mig själv... :o)
Sen vandrade vi hem igen genom den fina skogen... nybadade och avsvalkade i den sköna sommarsöndagseftermiddagen... och ingen ilsken hund störde oss då... SKÖNT... SKÖNT... vi glömmer nog det där ganska fort... hoppas att det aldrig händer igen... :o)