2006-06-09  Idag är det äntligen sommar även vid dammen ... för första gången har Den Vilda varit och tittat på den... :o) Hon trippar villigt med vart än vi går... hon gnäller inte eller protesterar... utan nosar och bökar på sitt vis i allt det nya hon möter... :o) Hon är rädd för motorcyklar... för det var en som gasade förbi på vägen första dagen sen hon kommit hem... :o) Ingen hann skydda henne och sprang skrikande mot huset... efter det blir hon rädd när hon hör en sån... :o) vi får hoppas att vi kan hjälpa henne över den rädslan... :o)

 

När vi kom hem var hon jättetrött och somnade genast... :o) här sitter hon och funderar över hur hon ska komma åt tuggbenet som jag ligger och tuggar på uppe på soffan bakom henne... :o) Hon är ganska arg över att hon inte kan komma upp på soffan... :o) Fast jag tycker att det är bra jag... :o)

 

Hon gör tappra försök medan jag oberört tuggar vidare på Hildas tuggben... :o) Jag vet att det är hennes... men det är ju så gott... och hon når inte åt mig ... ännu... :o)

 

Ojojoj... Den Vilda blir så rasande att hon inte märker att hon står upprätt på bakbenen... Och akta dej... vad hon låter... :o) Jag får nog vara lite försiktig och inte reta henne fööör mycket för då kanske hon spricker av ilska... :o)