2006-06-08  Idag var vi ute på skogspromenad Matte... husse... Hilda och jag... :o) Den Lilla Vilda sprang som ett skållat troll på stigen...:o)

 

Det var inte lätt att se henne när hon vek av från stigen och in i gräset... :o)

 

Helt plötsligt hände det som inte får hända... jag tappade bort henne... :o) Hon försvann här nånstans... det såg jag ... :o) Jag letar frenetiskt... :o) HILDA VAR ÄR DU?

 

Hilda funderar: Vad letar du efter Märta... murklor??

 

Nu är det bästa att jag kollar vad hon gör... tänker nog Hilda  och håller sig tätt bakom Märta... :o) Det kan ju dyka upp nåt spännande... :o) (mattes kommentar)

 
Ojojoj... vilken tur att Hildaliten inte kommit bort... :o)
 

Så gick vi lugnt tillsammans och nosade längs stigen Hilda och jag... :o)
 

Efter många försök fick matte äntligen en skogsbild på oss båda... mig och Hilda. Vi har båda tungan till slips... för det var väldigt varmt en stund idag... just då när vi var ute i skogen... så när vi kom hem somnade vi utslagna inne på golvet... :o)

 

När promenaden led mot sitt slut och vi alla var samlade... tackade husse med att ge oss hundar en varsin liten levergodisbit... det är annars indragning på det då jag äter så  dåligt... :o) Tycker husse och matte ja... :o)
 

Det blev kort tid mellan hägg och syren i år... syrenen har inte slagit ut riktigt här ännu... men det är  inte fråga om mer än nån dag innan den blommar för fullt... :o) Häggen är vacker... men den är inte bra för matte... hon är ju allergisk... men inte mot Hilda och mig som tur är... :o)