2006-06-06  På svenska flaggans dag hade vi avslutning på min kurs... så nu kan jag lite mer om lydnad... men det är en bra bit kvar tills jag är proffs på det... :o)

 

Det blir en del väntan när de andra hundarna ska gör sitt också... vi höll på med uppletande av försvunnen husse... och borttappade saker... och jag klarade alltihop och det var väl tur... för annars hade husse blivit kvar därborta på skogen... Jag tror inte att han skulle ha gillat det... :o)

 

Budföring... VAD är det?? frågar jag häpet... ska vi göra det?? Jag hade inte behövt tappa hakan så... för det var ju enkelt...:o) Husse hälsade på en person som han överlämnade lite godis till...  :o) Sen gick vi iväg husse  och efter en stund kom husse på att han ville att jag skulle springa tillbaka till den han hälsat på och det gjorde jag ... och fick godis... å sen pekade han på min husse och sa marsch och då sprang jag tillbaka till husse och fick godis igen... :o) Lätt som en plätt och roligt... :o) Det där kan man tjäna mycket godis på ... :o)