2006-05-28 Hildaliten når nu jämnhöjd med gullvivorna och väger 2,8 kg vid en ålder på 11 veckor... hon är en mycket bestämd liten hund som inte alls vet hur liten hon i verkligheten är... :o) Hon är vaken och ständigt på jakt efter nån utmaning... nu är det intagandet av stenpartiet som hägrar... en av mina... Märtas... sista utposter... :o)

 

Här sitter jag på "Jagkommerintestenen"... i ett litet återfall i gammalt beteende... :o) Hilda syns som en liten svart jordhög alldeles under mig... :o) Att hon knorrar kan ju inte du höra... men hon låter... :o)

 

Det är numera mycket sällan som jag sitter här och demonstrerar egen vilja... :o) Jag har blivit vuxen och det hände sig väldig hastigt när jag fick en liten syster att lära upp... :o) Men ibland glömmer jag mig... :o)

 

Det är lika bra att gå ner igen så hon blir lugn Den Lilla Vilda... :o)

 

Här är det total uppmärksamhet som gäller... hon lär sig bra den lilla kråkan... :o)

 

Jag håller henne under ordentlig uppsikt för man vet aldrig vad hon tar sig för... :o)

 

Fast ibland myser vi lite tillsammans och det är inte så dumt... hon är ju så rasande söt Den Vilda... :o)

 

Men jag har "ledig" tid också... då är det nån av tvåbeningarna som vaktar Hilda... fast jag har ändå lite koll utifall att hon smiter Den Lilla Vilda... hon är ju så nyfiken på allt som rör sig... :o)

 

Jag fastnar fortfarande på en hel del bilder... och det gör ju ingenting...:o) Det ena örat vill inte riktigt ligga som det ska... så där snyggt som det vänstra... men matte och husse älskar mig ändå... säger de ...:o)