2006-05-21  Dagarna går och Den Vilda växer så det märks för varje dag... säger matte i alla fall... jag kan inte se det jag... :o)

 

Jag måste se till henne hela tiden... för hon springer fort fast hon är så liten... :o) Hon är inte blyg när det gäller att sikta in sig på mitt skägg... fast jag försöker hålla huvet högt... :o)

 

Vi gillar båda långa pinnar och ibland hittar på samma pinne och då blir det lite kamp... för det mesta går de av och vi får var sin bit att tugga på... :o)

 

Ojojoj... det där ser ut som min mamma... hoppas att det finns nåt att äta... :o)
 
När hon ska vila lite... Den Vilda Hilda... håller jag koll åt alla håll... :o)
 

Jojo... där ser man ... hon tror... att ingen ser henne när hon tänker smita iväg på eget äventyr... Hon har då inte förstått... att jag vakar som en hök över henne och hennes bravader... :o)

 

Matte och Hilda följde med oss idag när vi skulle på kurs... och Hilda fick ligga i en låda för vi har inte fått den beställda buren ännu... :o) Som du ser så har vi inte så mycket plats där bak i vår bil... så det var tvunget att det blev en "dvärghilda" när vi skulle köpa en kompis till mig... :o) Hon växer snart på sig så hon kan hålla jämna steg med mig när vi leker eller ska ut i skogen... :o) Jag undrar om hon gillar att bada tro... det skulle vara roligt om hon vill bada med mig... :o)