2006-05-14  Ja... då var det dags för ett litet porträtt... på Den Lilla Vilda Hilda... och var bara lugn... hon gör skäl för namnet... :o) Hon far fram som ett skållat troll och jagar mig förstås... :o) Hon stjäl mina grejor... fast hon har en hel hög egna saker... Men vem kan bli arg på ett sånt litet troll... det undrar jag... :o)

 

Idag var det dags för en liten stödvila tillsammans... med Den Vilda som huvudkudde... nästan i alla fall... och det var inte såå tokigt... om jag ska vara ärlig... och det ska man säger matte... :o) Hon är allt bra skön den där lilla trasselsudden... :o)

 

...det dröjde inte länge förrän vi sov båda två... nära... nära varandra... :o)

 

På eftermiddagen hade vi dragkamp om en liten bit hundfäll... som ju faktiskt ÄR min... den fick jag med mig... från mitt första hem hos Kennel Hedenhös... och då var inte den här lilla kråkan född... så de så... :o) Hon försöker på alla vis att komma upp på soffan till mig... och det dröjer väl inte länge förrän hon kan klättra upp... och då är friden slut för min del... :o)

 

Sen var det sovdags igen för en liten liten valp och då passar jag på att stäcka ut mig i lugn och ro... :o) Kan du tänka dig...  hon piper vid till dörren... när hon behöver ut för att kissa eller bajsa... hon är ju bara 9 veckor idag... :o) Hon klättrar upp i rabatten och där gör hon sina behov... sen springer hon så fort som hennes ben kan bära henne... fram och tillbaka på gräsmattan... :o) Jag är förstås med och håller koll på vad hon tar sig för med... hon får naturligtvis inte springa precis som hon vill... för det kan ju vara farligt för henne... :o) Såna tokerier sätter jag stopp för... :o) Inga obehöriga får komma hur som helst för att titta på henne... jag går emellan och ser till att inget händer... :o) Du förstår kanske att jag har jobbigt nu och det dröjer väl innan det blir bättre... :o)