2006-05-09  Den Vilda har börjat känna sig hemma och blir allt frimodigare... här är det husses toffel som får sig en duvning... :o) Husse och matte läste lite om valpvård och fostran idag... och där stod det med väldig tydlighet att... INTE... tillåta valpen att göra sånt... som kommer att vara förbjudet när valpen blir vuxen... och det här är ju en sån grej... tror jag... :o) Så ... undan med tofflorna husse... :o)

 

Så här nära... en puss... men inte närmare... för så flyttar jag på mig... Men hon kommer mig allt närmare känslomässigt... jag vill veta var hon är... och jag måste se henne genast när jag varit ute... hon är jätteviktig för mig... det är då säkert... :o) Jag är alltid med när Hilda ska ut och rastas... det är självklart det har jag visat husse och matte med all önskvärd tydlighet... :o)

 

Jo... du kan väl få en till då... vi kan faktiskt göra det till en vana... :o)

 

Det händer konstiga saker hos oss nu för tiden... :o) Ute i hallen kom plötsligt mattan... (den enda som finns i huset just nu) med hinken på... åkande från badrummet.. förbi dörrhålet till köket... :o) Och vem tror du att det var som stod för åkandet... ??? Den Vilda så klart... knappt en tvärhand hög... tror hon redan att hon är en jättestor och stark hund ... :o) Oh... hjälp... var ska detta sluta... det har ju nyss börjat... :o)