2006-05-09  Det här är en liten dam som man inte tar där man satte henne... :o) Hon vet var hon har sin säng och där bäddar hon så det står härliga till... Hon leker och tampas med sina leksaker... tills hon somnar på kuppen... :o) Hon har börjat söka Märtas närhet och Märta tillåter det... hon håller ordentligt reda på var den lilla Vilda (Katarinas förkortning av Vilda Hilda... jag tycker om den) är och ser till att hon inte faller ner för trappstegen som finns ute... :o

 

Märta har på några dagar förvandlats till en hund som tar ansvar och håller uppsikt på allt som rör sig i närheten av tomten. Hon frestas inte längre av att dra iväg lite för långt när hon är lös. Nej... hon ligger och tittar sig omkring... och när Hilda är ute drar hon sig till henne och följer med ögonen vad den lilla Vilda har för sig... :o) den lilla har börjat sikta in sig på skägget och kastar sig upp i luften för att få tag i det... men som tur är så når hon inte upp än... :o)

 

Nosen i backen och svansen i vädret det är Märtas syster det... :o)

 

Ljuset är inte på vår sida så det blir inte mycket tillbakgrunder till den lilla Vilda... men det bekommer inte henne det blekaste... :o)