2006-06-08 Solen skiner ju som en galning här och då blir det inga bra bilder... säger matte... men det är väl hon som inte kan... :o) Men så här ser Hilda ut dag 2 i sitt nya liv som hund hos Eliassons... :o)

 

Jag har verkligen tagit det här på allvar... är med  hela tiden och kollar vad hon tar sig för den lilla Hilda... :o) det är numera ingen som helst tvekan... Det blir VILDA Hilda... hon är helvild... springer med sina korta ben från den ena sidan till den andra på gräsmattan... så jag har fullt sjå jag ... ingen rast här heller... jag har nästan inte tid att gå ut med husse på våra vanliga promenader... det är väldigt bråttom hem ... :o)

 

Hildanosen... rätt söt där den sticker upp i mattes famn när hon Hilda ligger och sover en truddelutt ... :o) Hon sover väldigt mycket... tycker jag... men hon kanske växer fortare om hon gör det... :o) Det ska bli porträttbilder när matte har blivit mer van vid att ha två hundar... :o) Just nu håller vi på att lära oss var vi kan sätta fötterna... :o)

 

Vuxen... över en natt... det hade väl ingen kunnat tro... :o) Här ligger jag strategiskt placerad för att hålla den totala kollen... :o) Tro aldrig att jag glömmer bort mig... näe... då kan hon ju göra illa sig... :o)

 

Min vän Isak kom in på en liten visit idag... och då blev det lite fartfyllt ett tag när han och jag sprang runt och lekte ett tag... min matte och Isaks tog hand och Hilda under tiden...:o)