Här har vi då vår officiella bild på Djakartas Four-U kallad Hilda Dvärgschnauzer Svart & Silver... har man sett vilken liten snygg hund... :o) Det ska bli en egen vrå till Hilda här på det som hittills varit min egen sida... men det kommer när allt har lugnat ner sig och matte kan sitta vid datorn i lugn och ro... när nu det kan bli... .o)

 

2006-05-07   Så möts vi då äntligen... du Hilda och jag... Smärta Märta... :o) Oh.. hjälp vilken lite sak kan det vara meningen att jag ska leka med henne där... MATTE?? HJÄLP!!

 

Jomän.... jamän... hur ska det gå... mini- Hilda kan ju stå under mig och ha gott om plats ändå... näe... vi byter till en storlek större... :o) Har vi ångervecka??

 

Ja.... vi provar väl då ... en vecka!! Man har ju gott om plats... fast hon ligger bredvid förstås... och det är ju inte sååå dumt... de... husse och matte... hade ju kunnat komma hem med en riesen... och då hade den här platsen inte räckt långt... :o)

 

Så klart var Biabädden alldeles för stor för en valp som gott får plats i locket till en kopieringspapperskartong A4... det kan väl vem som helst begripa... :o) Men till natten blev det till att bädda runt den lilla kroppen i den stora hundsängen och lägga dit en varm vetepåse tillsammans med Hilda... :o) Det är ju redan testat och befunnet fungera när jag kom till det här huset som en liten ängslig valp... :o) Så det kan varmt rekommenderas till alla hugade valpköpare... :o)