2006-05-04   Idag när matte tvättade glasen i altandörrarna flög den här lilla fågeln in i en ruta och blev liggande utslagen på golvet... Matte tog förstås upp den och höll den i handen och väntade tills den öppnade sina ögon ingen... :o)

 

Hon satte den på en spaljé och där satt den länge... men ville inte ge sig iväg utan satt och blundade... :o)

 

Så matte flyttade den till ett träd och där blev den sittande en lång stund... men började så småningom röra på sig och flög så iväg efter ett tag... :o) Den hade allt lite tid kvar att leva... säger matte... :o)

 

 På kvällen var det dags för hundkurs... ankivitetsträning... ett fint och långt ord... :o) Jag ser lite mer intresserad ut nu är jag gjorde när jag började i skolan första gången som liten valp... eller hur Hillevi?

 

Här är det inkallning på schemat... och akta dig vad jag hade brådis att komma fram till husse... :o) Och Malte tittar intresserat på... :o)
 

Här sitter jag som vanligt med ryggen mot planen... :o) Ett litet återfall från tidigare skolgång... :o) Malte och Flizalisa med sin var sin matte tittar på... :o)
 

Matte tog en närblid på pudeln Malte... han gillar godis han... Han upptäckte att matte hade sånt i fickan och han är en hejare på att sno godis... han har en lång smal nos... han ... snygg är han också... :o)

 

Jag får nog ta och lära mig ett och annat knep av Malte jag ... :o)