2006-04-23 Här i gränslandet har jag mina tassemarker... nu är de fria från snö... så gott som i alla fall... :o)

 

Inte en älv... men likväl en skaplig fors... så länge det finns smältvatten i övermått i alla fall...:o) Det kan inte anses vara nyttigt att försöka sig på ett bad här... så jag får väl vänta ett tag till... :o)

 

Man kan väl kika lite försiktigt ändå... på ett lite lugnare ställe... :o)

 

Jag håller både svansen och huvet högt jag... det är vår och solen skiner på Smärta Märta... kan livet vara bättre än så? Jag bara undrar... :o)

 

Vattenfall har vi  så klart... här finns allt... fåglar att smyga på och vatten som man inte får bada i... så kan livet vara för en schnauzer ibland... men jag är glad ändå... :o)

 

Matten min har varit på rymmen hela helgen... åtminstone på dagarna... syklubbsträff kallar hon det... men jag vet nog jag ... hon behöver lära sig att brodera på symaskinen som hon köpte för dyra pengar i höstas... :o) Den ska väl användas efter vad jag förstår... Vad man sen ska använda det hon gör till... det vet inte jag ... :o) Men jag är ju bara en schnauzer jag... hon säger att hon ska sy halsband till mig... men hon måste åka till himmelriket först... och det ligger i Stockholm utifall du inte visste det... där ska hon köpa de band och d-ringar som behövs... :o) Det blir allt billigare att KÖPA mina halsband... det är jag helt säker på... :o) Men kanske inte lika roligt... för matte då förstås... :o)

 

Det finns då ingen anledning att brodera för han d längre... säger matte... trots att hon inte broderade innan hon köpte den nya maskinen heller... Men vem kan förstå sig på vad matten säger och gör... bara halsbanden blir fina... :o)