2006-03-22
Matte hade en Positlapp... om Majas födelsedag framför ögonen... men vad hjälpte det... inte alls skulle jag vilja säga... :o) Bättre sent än aldrig... tror jag att någon sagt och det tycker jag låter sympatiskt... när man har en matte som min!!

 

Den lilla hackspetten hänger gärna upp och ned... om det finns mat att hämta... :o) Man kan ju fundera över... om han har klor i stjärtfjädrarna också... han hänger obehindrat flera minuter... :o) Såna konster kan inte jag göra... men jag får väl sätta igång med lite träning... :o)

 

Kan det här vara ett bra... första träningssteg... tror du... :o) Näe... det trodde jag inte heller... här var det snudd på att jag frös ihjäl... :o) Jo... det var så här... Jag ville gå ut på balkongen... fast det var kallt... för det är ett fint spaningsställe... så jag satt där en stund  spanande neråt vägen... och höll på att frysa rumpan av mig... så jag rullade ihop mig på mattes säng... dörren stod öppen förstås... :o) När matte kom in... för att titta vad jag hade för mig... låg jag på sängen och skakade i hela kroppen... och då lade min snälla matte över mig ett täcke... och hämtade kameran så klart... så nu ligger jag ute på webben till allas åsyn... det är inte snällt... tycker jag... .o) Men vad kan en liten schnauzer göra... ens om hon heter Smarta Marta... jag bara undrar... fast det var allt skönt med täcket... :o)