2006-03-17
Ajaj... så fel jag hade... det går precis... en Maja och en Flisa... på en Märta... :o) Det funkade bra... att skicka ut en liten fråga i cyberrymden... det kom genast svar... det tackar man för... :o)

 

Nu ska ingen störa mig... för jag kollar om husse kommer... det är viktigt... må du tro... att sitta ute vid vägen och vänta... :o) Solen skiner och det är +-0 grader... så här sitter jag bra... :o)

 

Måste hålla koll åt alla håll så han inte smiter förbi... utan att jag ser honom... :o)

 

 

Vi fick besök av Fliza och hennes matte idag... och vi gick ut på en promenad i det fina vädret... :o) Men... jag gjorde allt bort mig jag... att gå ut tillsammans med en annan hund är jag inte så van med så... det blev inte roligt... för matte... hon har ju ont i sina armar och jag kunde inte gå ordentligt... så hon blev allt lite sur på mig när jag bara trasslade och drog i kopplet... ;o) Så nu blir det hårdträning för mig... :o) Det blev inga bilder heller... :o)

 

Men sen när vi kom hem blev det ju lite cirkus... om man säger så... :o) Matte försökte lugna ner oss genom  att ta fram en klurig grej åt oss och Fliza fick prova först... hon hittade alla godisbitarna... hurra... :o)

 

Sen var det min tur... men... Fliza kunde inte hålla undan sin nos förstås... jag hittade också alla bitarna... bra va??

 

Sen fick Fliza testa en gång till... hon tyckte att det var spännande... och gott förstås!!
 

Här har matte trixat till det lite... men hon är allt bra söt... den lilla Fliza... :o)
 

Vi fick mera besök... Mita och Emma kom... för mig helt oväntat... och jag tyckte att det var bäst att hålla Mita under kontroll... så hon inte försvann igen innan vi hunnit ut och leka lite i snön... :o)

 

Neej... vi dansar INTE... hon hjälper mig bara att se lite bättre ut genom fönstret... :o)