2006-03-12
Idag kom ett häpnadsväckande besked ifrån Metropolen Sundsvall... Funny... australisk terrier låter meddela att... hon har för första gången i sitt 12- åriga liv... kunnat klättra upp på ett bord!! Det hände ute i trädgården ... den bedriften möjliggjordes av den rikliga snömängden... som tillät henne att helt enkelt promenera "ombord"... fiffigt va!
 

Utöver funnyrapporten... hände det sig att vi träffade Ajax... som jag brukar leka med och...  tänka sig... matte hade ju kameran med idag så vi blev fotograferade tillsammans... men tro nu inget... vi är bara kompisar... :o) Men visst är vi snygga ihop??!!
 

Det här är ingen bilväg om du nu trodde det... :o) Nähej du... den är upptrampad av mängder av hussar... mattar och hundar... plus en del vilda djur också... :o) Du kan inte ana... vad det doftar gott för en hundnos där!!
 

En till stig upptrampad av samma samling som ovan... plus ivriga båtentusiaster  som kollar om isen gått upp... :o) Galningar... det finns ju en halv meter snö... minst...:o)
 

Jaja... lägga i båten... här och nu... de kan de ju roa sig med... :o)
 

Fast lite öppet vatten finns det ju... men det leder ingenstans ännu... :o)
 

Två gräsänder har i alla fall mutat in den lilla pöl som är isfri... :o)