2006-03-11
Snö... snö... snö så långt man ser... :o) Det verkar aldrig ta slut... :o) En hund måste ju ut flera gånger om dagen. Det är inte bara att gå in på toaletten för oss... minsann... :o) Det vore en idé för nån sån där hittapåare... eller vad säger du? Bara att ta till när det blir för jäkligt ute... menar jag... :o) Men då finns det säkert hundar... som aldrig skulle få gå ut förstås och det vill vi ju inte! Näe... det är nog bäst att vi har det som det är... :o)

 

Det spelar ingen roll åt vilket håll man tittar... bara snö... och snö... fast det går väl an när det inte är så kallt så jag fryser om tassarna och trillar omkull... som jag gjorde en kväll när det var jättekallt... matte blev väldigt orolig och trodde att jag gjort illa mig... men näe... jag bara frös... det verkar inte klokt men det är sant!

 

Kan du fatta hur jag har det... jag tycker om snö och gillar att dyka ner i den... men jag vill nog känna att det finns en botten  att stå på i alla fall... :o) Det är ju hundens år men det verkar inte som om det gör nån skillnad... :o) Jag undrar hur mycket vi har kvar till midsommar tro... :o)