2006-03-06
Idag var världen täckt av soldränkt bomull... mjuk och skön... åtminstone för en pälsklädd schnauzer... som förnöjt slog sig ner i solskenet tuggande på en pinne... :o)

 

Sen vandrade vi iväg matte och jag... och hela världen var faktiskt alldeles vit... åtminstone min värld som ju inte sträcker sig sååå väldigt långt... :o)

 

Men det är ju faktiskt mars månad nu och snön ligger vit och tjock... nu när det borde vara dagsmeja mot soliga väggar!! Det blev ju bättre fram på dagen... det ska i ärlighetens namn erkännas... så det finns nog hopp även detta år... :o)

 

Jag tittar nyfiket på allt som eventuellt kan röra sig i närheten... :o)

 

Men MATTE... jag vill inte sitta här... jag vill sträcka ut över det här nästan orörda snötäcket... förstår du väl... :o)

 

Den dammen är sig aldrig riktigt lik... den förändras allt eftersom väder och vind drar fram... :o) Det vore spännande att veta vad det är i den där "bollen" som ligger där i kanten på den allra svagaste isen... eller hur? Men det är nog inte så förståndigt att knalla dit ut och kolla??

 

Hemma igen efter vår tur... stannade matte och tittade fundersamt på vår uteplats... kan den bli användbar snart tro?? Det ÄR ju faktiskt bara början på mars ännu... så det finns nog hopp... tror jag ... :o)