Idag är allt värre än värst!! Snö... snö... snö så långt man ser och det är inte långt för plogvallarna är för höga!! När vi gick ut idag... matte och jag... sken solen och det var jättefint väder... men snön!! jag hoppade ut på vallen vid stället där där jag brukar uträtta mina behov... och... plopp... borta... nej... det är inte möjlig... tänkte jag... men upp kom ett huvud på en förvånad schnauzer... kan du tro... och där satt jag kvar och kissade innan jag började "simma" tillbaka till matte... :o) Jag trodde nästan inte mina ögon... men det hände ju mig... :o) INGEN KAMERA hade matte förstås! Hon såg allt lite skakad ut över det som hände hennes lilla Märta... det här hade hon aldrig varit med om förr... och inte jag heller... :o)

 Men sen hoppade jag upp på en annan plats och där hände ju samma sa... men nu var jag beredd och sen började jag trampa för att få en plats att sätta mig och det tog sin lilla tid... det var mycket snö som skulle trampas ihop... :o) Matte kom INTE och hämtade min lilla hög den här gången... kan du tänka dig det? Det blev mycket skratt från matte under den promenaden... kan jag säga!

Väl hemma pratade husse och matte i köket och då... kom det en and inflygande över gräsmattan och landade... oj oj... kan du tänka dig vad som hände?? Den försvann förstås... och sen kom den "simmande" med bara huvudet ovanför snön fram till fågelbordet för att äta de solrosfrön som fallit ner och Matte hämtade kameran och skulle knäppa en bild men anden blev rädd och flög iväg... ingen bild här heller!!

Senare... ikväll var det -15grader ute när jag skulle ut på sista kvällsturen och då gick det  fort att kissa må du tro... :o) Efter att ha rumlat omkring i drivan ett tag hade jag så ont i tassarna att jag föll omkull på gången när vi kom hem ... och gissa om matte blev rädd då?? Jo du... jätterädd blev hon!!

Ja det var en schnauzerdag utan en enda bild det!!