2006-02-24
Idag fick vi fint besök... Hillevi... Embla och Troja kom på förmiddagen... :o) Då blev jag väldigt glad... men visste inte riktigt hur jag skulle visa det... :o) Troja sade genast till att... hon är äldst i gården... som man säger... så det var ingen idé att mopsa sig mot henne... :o) Men Embla och jag kunde inte riktigt komma fram till vem av oss som är högst i rangordningen... :o)

 

Men Embla löste det hela med... att bli herre på täppan... medan jag kikar upp lite bakom... :o)

 

Men hon är inte småaktig... så jag fick också komma upp på toppen av den stora stenen därute i "min" skog... :o)

 

Hon är allt stilig... hon Embla... med sitt fina skägg... :o)

 

Lika snygg ifrån andra hållet... :o)

 

Ett tag låg jag under stenen och tittade och liksom bad om lov att få komma upp igen...

 

....så hoppade jag upp ingen... och där stod vi och tittade oss omkring en stund... :o)
 

Sen skulle Hillevi träna lite med mig... och jag är ju inte dum... utan uppförde mig precis så som man ska... sitta nära och ...

 

... sitta kvar... lätt som en plätt... :o)
 

Sen visade Embla hur man letar upp grejor i en sökruta... hon kan minsann hon... :o)

 

Jag fick sitta kopplad och titta på och gissa om jag var intresserad... :o) Sen fick jag prova... men det har inte matte nån bild på... kanske Hillevi har det ... :o) Leta kan ju jag med... men att komma och lämna saken... det är mycket svårare det... måste träna på det så jag kan nästa gång Embla kommer hit... :o)

 

När vi kom hem fick vi varsin godisgömma i form av levergodis i mjölkkartonger... och det blev förstås skräpigt då... men Embla visade att hon minsann kan plocka skräp och lägga i papperskorgen... :o) Oj... oj... jag har mycket kvar att lära mig jag... :o)

 

Troja... hon är rödpälsen Ädla Hunden Af Flera Raser ... och hon tittar på med ett upphöjt lugn... som det anstår en prinsessa... :o) Men rätt som det var... skällde hon till lite för att få sig lite hundgodis... så får man göra när man har uppnått den aktningsvärda åldern av 15 år! Ja ja... snart... i mars fyller hon 15 år!! Det här blev det sista kortet den här trevliga dagen... :o) Det hände ju en hel del under dagen... men man kan ju inte berätta allt... det är ju klart... :o)