2006-02-12
Men nu du... har jag fått nåt att fundera över... i födelsedagspresent... av matte och husse... :o) Attans svårt att snurra fram rätt fack och få sig en liten godisbit... men skam den som ger sig... :o) Näe... inte den här schnauzern inte... :o)

 

Ajajaj... nu kom du på mig med skägget i brevlådan... nej... i glassfatet menar jag förstås... jag gillar nämligen glass... mycket bättre än den mat... som serveras på det här "panget"... :o)
Det är konstigt att tvåbeningarna i det här huset inte kan fatta att... jag vill ha... rökt skinka... leverpastej och i nödfall... stekt lever... frolic går an som bas... :o) Sen kan de köpa hem hela affären... och använda som utfyllnad i skåpen ... jag äter det inte... jo kanske... om jag blir väldigt mycket utan allt de där goda... :o) Då kan jag tvinga ner lite hundfoder... för att inte bli alldeles kraftlös... men det sker under protest... :o)
Det är allt tur att jag inte är en labbe... för då skulle jag nog svälta ihjäl... säger Marie-Louise... som har ett sånt matvrak... en labbe menar jag :o) Inget ont sagt om Isak... jag gillar honom stenhårt... men han är en hejare på att äta... :o)