2006-02-06
Idag är det en alldeles speciell dag... jag fyller 2 år och tror att jag ska få en del  paket. Det är så det ska vara när man fyller år... säger matte... kanske lite tårta också... men jag brukar inte få sötsaker eller kaffebröd... så det får blir pyttelite i så fall... :o) Att vara en hund som fyller 2 år... är ju inte som när en tvåbening (människa) gör det... jag är ju 14 år nu... om man ska räkna hundår och det ska man... så jag är tonåring nu... :o) Den sista trotsåldern genomlider jag just nu... säger Hillevi... vi får hoppas att hon har rätt... :o) Annars är jag en trevlig schnauzertjej som är mest till glädje för mina nära och kära... :o) Jag har bett matte att ladda kameran och ta lite bilder idag... de kommer upp  nån gång under kvällen... hoppas jag... :o)

 

Klockan var 12.00 när Fliza och hennes matte kom... men då var det så kallt... att den där lilla svarta lilla saken bara kunde gå på tre ben... så vi fick gå in för att värma henne... :o)

 

...kolla... hon är klädd i jacka av högsta mode också men ingenting på fötterna... hon skulle behöva stövlar vettja... men söt är hon det är säkert... :o)

 

Har du sett på sjutton... Flizas matte hade en filt med åt henne... för den matten visste vilken liten fryslort hennes lilla vovve är... :o) hon är ju nyfriserad... och det gör ju inte saken bättre nu när det är så rysligt kallt igen... :o)

 

...och sen var det dags för mig att öppna paket... för jag fyller ju faktiskt år idag... utifall du hade glömt det... :o)  Men du... vad det luktade gott!!
 

Sen var det dags... Fliza hade blivit varm och då startade cirkusen... hon ser väldigt farlig ut... men det är bara som det ser ut... :o)
 

Hon är liten den rara Fliza... men hon är snabb... :o)
 

Gissa om vi kunde sitta fint båda två... :o)
 

 ...när det dags för lite godis...
 

 
Ett grattis från nosaingänget kom till mig... TACK, TACK... ni är allt bra söta ni i era festhattar synd att ni inte var här... cirkusen hade blivit ännu bättre i så fall!!
 

Efter några timmar var Fliza sååå trött att hon somnade i sin mattes knä innan de skulle åka hem... det var en fin början på mig 2 årsdag... Matte passade på att ta en fin snöbild medan snön ligger vit och lätt... man vet ja aldrig hur länge det får vara så fint... :o) Dagen fortskred med mer besök och presenter... matte orkade inte jaga mig med kameran mer den dagen så det blev inga mer bilder... :o) Grejorna som jag fick kommer säkert att dyka upp på bilder längre fram ...det är jag säker på...:o)